• Με Αντικαταβολή

Τα προϊόντα μεταφέρονται στον πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), όπου κατά την παραλαβή τους πληρώνεται το ανάλογο ποσό.  

Σε περίπτωση ογκώδους ή μεγάλου βάρους αντικειμένων αυτά μεταφέρονται με μεταφορικήεταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αφού πρώτα κατατεθεί σε λογαριασμό μας το ανάλογο ποσό πληρωμής και η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

  • Με Χρέωση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας

Αν ο πελάτης επιθυμεί την πληρωμή της παραγγελίας του με πιστωτική κάρτα VISA - MasterCard, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει με ασφάλεια, αφού οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή με κρυπτογράφηση SSL της τράπεζας Eurobank . Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και μόλις  πραγματοποιηθεί η έγκριση, το ποσό πιστώνεται στο FARMA DEALS και εκτελείται η παραγγελία του. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ υπάρχει επιπλέον χρέωση.

  • Με Viva Wallet Card

Η Viva Wallet Card συνδέεται αυτόματα με το υπόλοιπο του Viva Wallet του πελάτη.

  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αφορούν την παραγγελία του στους παρακάτω λογαριασμούς μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: IBAN - GR31 0260 1400 0001 7020 0825 700 (Αριθ. Λογαριασμού: 0026.0140.17.0200825700)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN - GR04 0172 3570 0053 5709 0026 830 (Αριθ. Λογαριασμού: 5357-090026-830)

Δικαιούχοι Λογαριασμών: Σ. ΚΑΡΔΙΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τα έξοδα διατραπεζικών συναλλαγών βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

* Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω φυσικού καταστήματος (ΕΛ.ΤΑ. – Τράπεζα), e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τον  κωδικό που θα λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Με τη λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της.

Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση αλλαγής γνώμης ή λάθους του πελάτη επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.